Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

Arrival in Siem Reap

And now I am in Siem Reap, Cambodia. But first I need to go back a week because a lot has happened. On Sunday I had my farewellparty, drinks at a cafe in Deventer. For me it was a perfect afternoon. The weather was good so we could use the terras. A number of friends were not able to come but even now I had not enough time to chat with everybody.

On Monday I sold my car. Now I only own a suitcase with 27,9 kilos of luggage (as measured at the airport). The rest of the day was filled with skypelessons with my parents. And my brother came to visit me once more, so sweet.

Early Tuesdaymorning we (my parents and me) left to go to Schiphol Airport in Amsterdam. We wanted to be there before the trafficjams start; I had to check in around 6 am. Saying goodbye was hard but since the skypelessons went ok we knew we would be in contact soon again.

The trip to Cambodia was long but without any big problems. I was not able to sleep, but fortunately Thai Airways offers a lot of nice movies. And so, finally, I arrived at Siem Reap International Airport on Wednesday morning at 9 am (Cambodian time).

En nu zit ik dus in Siem Reap, Cambodja. Maar eerst terug naar een week geleden, want er is een hoop gebeurd. Afgelopen zondag was mijn afscheidsborrel. Voor mij was het een perfecte middag. Het weer was goed dus we konden gebruik maken van het terras bij Eig&Wijs aan de Brink. Helaas waren er een flink aantal afzeggingen maar zelfs nu had ik het gevoel nog te weinig tijd te hebben om met iedereen te kletsen.

Maandag heb ik tenslotte mijn auto verkocht, nu bezit ik enkel nog een koffer met (naar op het vliegveld bleek) 27,9 kg aan bagage. De rest van de dag hebben pa en ma geoefend met Skype en broer Erik kwam heel lief nog even langs.

Dinsdagochtend heel vroeg zijn we (pa, ma en ik) vertrokken naar Schiphol. Voor de files uit want ik moest al om 6 uur inchecken. Onvermijdelijk was daar het afscheid maar de skypelessen gingen goed, dus contact zou er snel weer zijn.

De reis vervolgens was lang maar verliep zonder problemen. Ik heb heel weinig kunnen slapen gelukkig was het filmaanbod bij Thai Airways prima, dus daar heb ik maar gebruik van gemaakt. En toen stond ik zowaar om woensdagochtend 9 uur (Cambodja tijd) op het vliegveld in Siem Reap

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com