Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

I feel like a million dollars, coming home for the second time this month.

I feel like a million dollars, coming home for the second time this month.

I had a great holiday; it was so nice to see family and friends again. I brought some examples of the products we’re working on, and I received a lot of positive reactions. I also put some people to work during my holiday. My brother had some great ideas and constructed a few handy tools we can use in production. A former colleague designed a perfect mold, which we’re making now. My suitcase was filled with very special luggage. By the way that was not the reason that my suitcase didn’t arrive with me in Siem Reap. My first plane got delayed which made the connection a very quick one. I made it, but my suitcase obviously didn’t. Not a big problem; it came along with the next flight.

During my holiday my employees did some great work. A large number of illustrations are made for the second book of Leng. But now we can also start up again all the other subjects.

Keep on following my blog, because a lot of exciting things are coming up.

Het was een heerlijke vakantie; het was zo fijn om familie en vrienden weer te zien. Ik had natuurlijk een aantal voorbeelden van de producten waaraan we werken meegenomen en volgens mij heb ik alleen maar positieve reacties gekregen. Daarnaast heb ik ook een paar mensen aan het werk gezet tijdens mijn vakantie. Mijn broer is heel goed bezig geweest met het meedenken en het bouwen van een paar handige hulpmiddelen voor de productie. Een oud-collega heeft een prachtige mal getekend die we nu aan het maken zijn. Ik had dan ook een koffer met zeer bijzondere inhoud. Dat was overigens niet de reden dat de koffer niet tegelijk met mij in Siem Reap arriveerde. Door vertraging van de eerste vlucht was de overstap zeer krap. Ik heb het net gehaald, maar de koffer niet dus. Geen groot probleem; hij kwam mee met de eerstvolgende vlucht.

Tijdens mijn vakantie hebben mijn medewerkers ook niet stil gezeten; er zijn flink wat illustraties gemaakt voor de Leng-boeken. Maar nu gaan we ook weer door met alle andere werkzaamheden. Ik heb er weer zin in……..

Blijf ons volgen want er staat veel te gebeuren de komende tijd.

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com