Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

Holiday in Holland

I am on Holiday. Last Sunday I started the trip to the Netherlands. I will be in the Netherlands for about 3 weeks. It immediatly feels like holiday. Fortunately the weather is good (the weather is always a big question mark here).

Please feel free to get in contact. I will check my mail regularly.

Ik ben op vakantie. Afgelopen zondag startte de reis naar Nederland. Ik ben 3 weken in Nederland en het voelt nu al als vakantie. gelukkig is het weer prima (dat is in Nederland altijd maar afwachten).

Ondanks dat ik op vakantie ben, kun je me gewoon bereiken. Ik bekijk mijn mail regelmatig. 

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com