Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

Help Ons

Leng is ontwikkeld om de basis vaardigheden van het primair onderwijs in Cambodja, zoals taal en rekenen op een leuke manier te trainen. Leng is zelf corrigerend, dat wil zeggen dat leerlingen hun eigen werk zelfstandig en op ieder gewenst moment kunnen nakijken. Voor een Cambodjaans kind dat vaak maar 3 uur per dag naar school gaat is Leng een prachtige methode om buiten school verder te oefenen!

Bij Panha Sabay geloven we in de kracht van educatie voor ieder kind. Leng kan hierbij helpen. Helaas is de realiteit in Cambodja dat veel families moeten rondkomen van een heel laag inkomen. Juist zij kunnen de hulp van Leng goed gebruiken. Echter de kosten van dit spel zullen voor veel van hen te hoog zijn. 

Dit is waar jullie kunnen helpen! Met ons programma Leng Support kunnen jullie een groot deel van de kosten van Leng voor je rekening nemen. Op deze manier kan Panha Sabay het spel Leng aanbieden  aan alle leerlingen en families tegen een betaalbare prijs. We willen Leng niet gratis gaan verstrekken, men moet de waarde er wel van inzien en er dus iets voor over hebben, maar tegelijkertijd moet het spel wel bereikbaar zijn voor iedereen. 

Dus met Leng Support help je de liefde voor leren te bevorderen.

Wil je meedoen? Vul dan het HELP ONS FORMULIER hieronder in en laat ons weten dat je wilt helpen via Leng Support. Je ontvangt vervolgens een email met nadere informatie en instructies hoe te doneren. Via de website houden we jullie op de hoogte waar de deels gefinancierde spellen naar toe zijn gegaan. 

Ook vragen over Leng Support kunnen via het HELP ONS FORMULIER worden gesteld. 

HELP ONS FORMULIER

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com