Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

What are we without internet?

What are we without internet?

Last week Tuesday I drove through town and saw that the electricity company was cleaning up the big cable jungle. Trucks filled with old cables were removed from the scene. And all in Cambodian style of course which means working on simple ladders and all the normal traffic driving along and through. I remember thinking: “How do they know which cable to cut and which one is still functional?”

When I came home it turned out I didn’t had internet. According to the internet company there were some cable issues. Really?

It took more than a week to solve the problem, but since today I ‘m online again. And the other days I managed with using my phone as a hotspot because without internet our work is almost impossible.

Vorige week dinsdag kwam ik door de stad en toen zag ik tot mijn verbazing dat het electrciteitsbedrijf een enorme kabelschoonmaak aan het houden was. Vrachtwagens vol kabels werden afgevoerd. En het ging natuurlijk op zijn Cambodjaans, dus met ladders en het verkeer ging er gewoon langs en doorheen. Ik weet nog dat ik dacht, hoe weten ze nu welke kabels ze wel en niet kunnen doorknippen….

Eenmaal thuis bleek ik zonder internet te zitten. Jawel, het internetbedrijf beweerde dat er wat kabelproblemen waren. Goh!

Het heeft een ruime week geduurd maar nu ben ik weer aangesloten en de rest van de tijd heb ik me kunnen redden met mijn telefoon als hotspot. Want zonder internet is het wel heel lastig werken.

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com