Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

Roopkom for sale

Yesterday I visited the monthly “Eco Fair” in Siem Reap. Beforehand I had some contact with the organization but I didn’t know if I was allowed to show my product. To be prepared for anything I did bring some puzzles. When I came to the event it turned out to be quite small so I dared to ask to join them with a very small table (I have only one product to actually show at this moment).

It was a nice place to spent part of the Sunday afternoon; a shady garden, food and drinks close by and very friendly people around. Unfortunately not many customers (also because I had to leave early to teach at Phat’s schools). But even though I didn’t sell any puzzle, I had some interesting conversations and I got a lot of nice feedback which gives me confidence for the future.

By the way the event is very new, there are plans to upgrade the whole thing. When this happens I would gladly give a Sunday per month to join it.

Gisteren ben ik naar het maandelijkse Eco Fair geweest in Siem Reap. Voorafgaand aan deze middag had ik al contact gehad met de organisatie maar het was me niet helemaal duidelijk of ik er mocht verkopen. Om maar op alles voorbereid te zijn had ik wel een paar puzzels meegenomen. Eenmaal aangekomen, bleek het een heel kleine markt te zijn en dus was er niet veel moed nodig om te vragen of ik er een kleine tafel bij mocht zetten. (Ik heb tenslotte nog maar 1 product gereed om te tonen)

Het was een prettige plek om een deel van de zondagmiddag door te brengen; een schaduwrijke tuin, eten en drinken in de buurt en heel vriendelijke mensen. Jammer genoeg waren er niet veel klanten (ook omdat ik al na ruim 2 uur weg moest om les te geven op Phat’s school). Helaas heb ik niets verkocht, maar ik heb wel een paar interessante gesprekken gevoerd en veel positieve feedback gekregen wat me vertrouwen geeft voor de toekomst.

En het is goed te melden dat het event heel nieuw is en dat er plannen zijn om het in de toekomst wat professioneler aan te pakken. Als dat gebeurt, offer ik graag een zondagmiddag in de maand op om er bij te zijn.

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com