Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

Siem Reap lockdown, day 12

Siem Reap lockdown, day 12

I have to admit that productivity has been sunk to a very low level. Despite all to-do lists, ideas and plans it’s really hard to stay motivated. Today is April 27 and although it doesn’t make any sense, I gave myself a day off…… It is Kingsday in the Netherlands. Later today I will go to the Hema and get me some orange thom cats. (little joke)

Ik moet nu toch wel toegeven dat de productiviteit tot een heel laag niveau is gezakt. Het is moeilijk om me te motiveren, ook al heb ik veel plannen, ideeen en lijstjes om me heen hangen. Het is vandaag 27 April en hoewel het nergens op slaat, heb ik mijzelf toch een dagje vrij gegeven…… het is tenslotte Koningsdag. Ik ga staks even naar de Hema om een paar oranje tompoezen te halen (grapje).

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com