Let's try!
Let's reuse!
Let's recycle!
Let's play!
Let's puzzle!
Let's calculate!
Previous slide
Next slide

The house is sold

First of all my apologies for the fact that I’m not that handy with this blog-site yet. The possibilities are limited (which is good for me) but that also means that I cannot correct the situation that the last story is not first shown. So pay attention to the dates…..

Another big step has been made yesterday. A friend said to me: after being unemployed, you are also homeless now. Indeed my house is not mine anymore. The last content is packed in boxes, and placed in the garage of my parents. Yesterday the signature was placed under the sales contract. The next challenge is now to put all that is important in that one big suitcase.

Allereerst mijn excuses voor het feit dat ik nog niet zo heel erg handig ben met deze blog-site. De mogelijkheden zijn beperkt (wat voor mij goed is) maar dat betekent ook dat ik bijvoorbeeld niet kan herstellen dat het laatste verhaaltje niet als eerste in beeld komt. Goed op de datums letten dus…..

Weer een grote stap gezet gisteren. Zoals een vriendin zei: na werkloos, nu ook nog dakloos. Mijn huis is niet meer mijn huis. De laatste inhoud staat in verschillende dozen in de garage van mijn ouders en gisteren is de handtekening gezet voor de overdracht. De volgende opgave nu is dat wat belangrijk is in die ene koffer te krijgen.

GET IN TOUCH

Address: National Road 6 Tapaul Village
Svay Dangkum Commune,
Krong Siem Reap 17259, Cambodia

Mobile: +855 95 911 239
Email: info@panhasabay.com
Website: www.panhasabay.com